Folklore

Folklore

Artistes, grups de petit o gran format…tots ells són transmisors sonors de tradicions i costums populars.

Grups

Lloguer d’equip de so

Festes Privades

Connexió Cultural Profunda

El folklore musical és un tresor cultural que reflecteix les tradicions, valors i experiències de diverses comunitats arreu del món. A través de la música folklòrica, podem explorar la riquesa de la història i la identitat de diferents cultures, connectant-nos amb la mateixa essència de la humanitat.

Diversitat Cultural

El folklore musical celebra la diversitat cultural en ressaltar les diferents expressions artístiques i estils musicals de diferents regions del món. Des dels ritmes vibrants de la música llatina fins a les melodies hipnòtiques de la música tradicional africana, cada forma de folklore musical enriqueix la nostra entesa i estima per la varietat de cultures que hi ha.

Tradicions i Celebracions

Les tradicions i les celebracions folklòriques són manifestacions culturals que reflecteixen la identitat i els valors d’una comunitat. Des de festivals de collita, danses cerimonials fins a festes de caire personal, aquestes pràctiques sovint estan arrelades a la història ia les creences ancestrals, servint com una manera de mantenir viva l’herència cultural d’un poble.

sardana2
samba
sardana
andina2
sardana3
batucada3
mariachis2
africana2
africana3
africana
africana4
andina
batucada4
castellers
batucada2
mariachis
batucada
gegants2
gegants
sardana6
gaitero
samba6
sardana5
sardana4
samba2
previous arrow
next arrow

fes-nos qualsevol consulta i respondrem a la teva consulta

Desplaça cap amunt