Guest Music

Promoció, programació, difusió musical... Artistes, músics, grups... Blues, jazz, pop, rock, soul, clàssica, dança... Concerts, esdeveniments, música en directe, tallers...
Plataforma musical
Guest Music és una plataforma de difusió musical en totes les seves vessants: la promoció, la programació, edició, divulgació, tallers, formació… La música en totes les seves expressions –blues, soul, jazz, rock, música clàssica, música de cambra, dansa, orquestres de ball, percussió…-, passant per tots els estils i gèneres és la nostra raó de ser.
Promoció
Com a promotora, Guest Music vol acompanyar al músic, en el desenvolupament i projecció de la seva carrera. Amb il·lusió i ofici promou i gestiona esdeveniments musicals on establir una relació simbiòtica entre l’artista i l’espectador. La música, a més d’un art, és comunicació i punt de trobada. Des de Guest Music es proporciona el suport logístic que necessita la trajectòria d’un músic per ampliar les seves activitats promocionals i establir així nous reptes i compromisos.
Empreses i entitats
De la mateixa manera, per a Guest Music mereixen una especial atenció aquelles persones i entitats que porten a terme l’organització i producció d’esdeveniments musicals. En aquest sentit estudiem els seus projectes i demandes per adequar-nos a les seves necessitats i interessos. La nostra finalitat és acompanyar-los en la consecució dels seus objectius. Estem convençuts que aquest treball en equip juntament amb la nostra selecció d’artistes i grups suposaran la millor opció i la clau en l’èxit de la seva proposta musical.
Difusió
La música necessita dedicació i cura, però sobretot necessita ser posada en actiu, apostar per ella en tots els seus aspectes i enfortir la seva presència com a forma d’expressió i manera de comunicació inherents a la nostra essència cultural. Les xarxes socials són un canal molt potent per difondre i fer arribar els nostres esdeveniments i propostes musicals a un gran nombre de persones. Un dels punts fonamentals previs a qualsevol esdeveniment es donar suport a qualsevol difusió a la nostra pàgina web, a Facebook , Twitter, Instagram, Youtube… De la mateixa manera, després de l’esdeveniment es continua realitzant accions en aquestes xarxes socials: publicació de notícies, creació de l’àlbum de fotografies, seguiment de l’acte…
Avui en dia, la difusió i promoció són impossible de separar-les de la nostra actual forma de comunicar-nos i en conseqüència les xarxes socials son una eina imprescindible en la seva projecció i desenvolupament. Des d’aquí, volem oferir els nostres canals i xarxes socials a tots aquells musics i entitats que vulguin donar publicitat de les seves propostes musical i ampliar així la seva difusió.
Artistes, músics, grups
Considerem que aquest és el nostre principal actiu: un llarg llistat d’artistes i formacions que col·laboren amb nosaltres, alguns de forma permanent, altres puntualment o fins i tot formacions creades específicament per donar resposta a una determinada demanda musical. Disc-jockeys o músics en directe amb capacitat per llegir allò que el públic necessita i convertir l’esdeveniment en tota una experiència. Tot això ens permet poder oferir alternatives davant de qualsevol projecte, pressupost i circumstància: grups i músics, alguns molt consolidats i amb una trajectòria molt reconeguda, i d’altres encara emergents, però tots amb una formació i qualitat musical contrastada.
Esdeveniments, celebracions, festes privades…
La nostra feina consisteix en tenir a punt tots els mitjans per fer gaudir a la gent al voltant de la música i posar al servei de la trobada tots els elements necessaris per convertir l’ocasió en una autèntica celebració.
Tallers, espectacles familiars…
Des de Guest Músic oferim Tallers i Espectacles musicals per què estem convençuts que la música és un art, una ciència i una tècnica, i pel que fa a la seva pràctica i execució afavoreix un desenvolupament personal integral i  complet. El seu objectiu és permetre viure la música des de dintre a tots, i sobre tot els més petits, amb un aprenentatge lúdic i socialitzador que afavoreixi la creativitat i l’expressió de les emocions.
Participar en aquests Tallers produeix un augment i millora de la capacitat d’escolta, capacitat de concentració, capacitat d’abstracció, capacitat d’expressió i del llenguatge, millora de l’autoestima, criteri, responsabilitat, socialització, actitud creativa, motricitat, disciplina i respecte. El  treball musical enforteix el sentit del treball cooperatiu, el respecte de si mateix i dels altres, la tolerància amb els errors, la solidaritat i estar més obert a la crítica i igualment aporta maduresa per aprenentatges futurs.
Formació
Paral·lelament Guest Music, des de la seva vessant formativa i ofereix la possibilitat de desenvolupar les seves inquietuds artístiques a tots aquells que vulguin iniciar-se o continuar els seus estudis musicals. Comptem amb un equip de professors que combinen els seus projectes com a músics i instrumentistes amb la seva faceta com a docents i d’un material didàctic propi que facilita l’aprenentatge musical. El nostre propòsit és aconseguir que qualsevol alumne pugui disposar del professor de música amb el que més empatitzi, en l’horari més òptim per a ell i en el seu propi domicili.