Música en viu: Johnny ‘Big Stone’ & The Blues Workers a El Paraigua

Música en viu: Johnny ‘Big Stone’ & The Blues Workers a El Paraigua

Música en viu:
Johnny ‘Big Stone’ & The Blues Workers als Soterranis del Paraigua.
Concert de Blues – West Coast – Jump Blues
Divendres 02 de febrer de 2018. Hora: 23:45.
El Paraigua. Carrer del Pas de l’Ensenyança, 2, 08002 Barcelona

Johnny Big Stone & the Blues Workers és un trio de blues en la seva màxima expressió. Combinen temes de west coast, jump blues o blues tradicional aconseguint un repertori molt variat consagrant aquesta banda com uns autèntics malabaristes del blues.

Amb Johnny “Big Stone” a la guitarra i la veu, després de 15 anys de trajectòria musical treballant en formacions com Johnny Perez Trio i Cotton Roots, el nou projecte Johnny Big Stone & the Blues Workers van editar un disc al maig d’aquest any amb un so blues més fresc i ballable. Per a aquest nou so el vocalista compta amb Little Jordi a l’harmònica i contrabaix i Reginald Vilardell a la bateria realitzant composicions pròpies plenes de west coast i texas blues.

Un concert únic d’artistes de llarga trajectòria i qualitat com Johnny “Big Stone” o Little Jordi, membre i cofundador de la Societat de Blues de Barcelona respectivament. Aquesta vegada han canviat el seu repertori de tradicions del Piedmont i delta blues, estils tradicionals al segle XXI, per un so amb el qual pocs es resisteixen a ballar.

Johnny “Big Stone”: guitarra i veu.
Little Jordi: contrabaix i harmònica
Reginald Vilardell: bateria

Johnny Big Stone & The Blues Workers - El Paraigua - Guest Music


Guest Music [Contacte]
Promotora musical – Difusió musical – Programació musical Música en viu Barcelona- Música en directe Barcelona – Promotora musical Barcelona – Difusió musical Barcelona – Programació musical Barcelona