Música en viu: Malacara & Wilson Band a El Paraigua

Música en viu: Malacara & Wilson Band a El Paraigua

Música en viu:
Malacara & Wilson Band a El Paraigua.
Concert de Blues – Folk – Rock – Rhythm & Blues.
Dissabte 03 de febrer de 2018. Hora: 23:45.
El Paraigua. Carrer del Pas de l’Ensenyança, 2, 08002 Barcelona.

Malacara & Wilson Band interpreten el millor de la música tradicional americana. Des dels anys 20 als 60. Al costat d’una col·lecció de temes propis, s’actualitzen els sons de Memphis a Nova Orleans, de les plantacions i el Delta del Mississipi, a l’electricitat de Chicago. Els dies de Little Walter, les nits de Dylan. La poesia de Lorca i els paisatges de Hopper. La música de Malacara & Wilson Band es recrea en la nostàlgia, s’enfonsa en un optimisme amarg, passa de la foscor a la llum tènue de l’esperança. Blues delicatessen amb un estil i so personal, elegant i de qualitat. Navegants del temps malmès per les ferides.

Xavi Malacara, un compositor que ofereix històries quotidianes, paganes a la recerca de la fe i narracions del que inconfessable. Evidències de Hank Williams, Charley Patton, Jelly Roll Morton, John Mayall, en la música de Malacara. Tony Wilson arregla a parts iguals autenticitat i tradició. Fruit de la seva experiència al Londres de finals dels 60 ‘s. La Banda la completen Salva “Joker” que dibuixa, amb el pes dels grans bateries dels 40, la base del repertori del grup. Finalment Maxi Moscardi, que va arribar per quedar-se, aporta l’esperit de The Doors, Zeppelin a les composicions.

El Paraigua - Guest Music


Guest Music [Contacte]
Promotora musical – Difusió musical – Programació musical Música en viu Barcelona- Música en directe Barcelona – Promotora musical Barcelona – Difusió musical Barcelona – Programació musical Barcelona