Música en viu: Spanish Guitar Evenings a El Paraigua

Música en viu: Spanish Guitar Evenings a El Paraigua

Música en viu:
Spanish Guitar Evenings a El Paraigua.
Concert de guitarra espanyola i percussió.
Diumenge 22 d’abril de 2018. Hora: 19:00
El Paraigua. Carrer del Pas de l’Ensenyança, 2, 08002 Barcelona

El gran Pepe Camacho, i el percussionista Xavi García ens proposen un fresc recorregut instrumental a través de la guitarra espanyola.

PEPE CAMACHO – GUITARRA FLAMENCA

Guitarrista de formació autodidacta nascut a Cadis. Es va iniciar en la guitarra al costat de Pedro Javier González, avui un dels grans noms de la guitarra espanyola multidisciplinar, amb el qual ha realitzat nombrosos concerts en tota la geografia espanyola i també a França, Holanda, Suïssa i altres països europeus. Pepe Camacho és un músic d’una àmplia i reconeguda trajectòria. Ha treballat 7 anys en el quadre flamenc del tablao Los Tarantos i posteriorment al Tablao de Carmen al Poble Espanyol, tots dos a Barcelona. Ha actuat amb Toti Soler, Joaquín Cortés, Jaleo, Calamento … Ha gravat amb Chico Ocaña, cantant de Mártires del Compás el seu últim treball discogràfic “De pedra” del qual és coautor, arranjador i productor. Entre els seus enregistraments recents destaca “El mar” de la cantant nord-americana Tori Sparks, en el qual també ha contribuït als arranjaments així com en el cd l’argenté de Badalona, ​​d’Oriol Tramvia.

XAVI GARCÍA – PERCUSSIÓ

Músic de formació autodidacta. En 1994 es va iniciar en el món de la música com professional. Especialitzat en percussió. Des de 1999 compositor i intèrpret (percussionista) de Calamento, grup instrumental que barreja jazz, rock i altres estils amb el flamenc. Intèrpret col·laborador en directes i com a músic d’estudi per Daniele Silvestri, Rodrigo i Gabrela, Gogol Bordello, Tori Sparks, Chico Ocaña, Gino Pacífic, Caparezza, Irakunda, Selton, Omar Pedrini, Barlumen, Vittorio Silvestri, Claudio della Corte, Vicente Feliu, Oriol Tramvia, The Blackbirds, El Sobrino del Diablo, Enric Hernàez, Luigi Cabanach, Steve de Swardt, Grimpallunes, Éric Vinaixa, i Víctor Bocanegra entre d’altres. Ha compartit cartell a diferents festivals amb artistes com Duquende, Mártires del Compás, Jack Bruce, Ismael Serrano, Revòlver, Macaco, Ojos de Brujo, Els delinqüents, Sol Picó, Quico Pi de la Serra, Pau Riba, Vicente Feliu, Jaume Sisa i David Broza, entre d’altres.

Spanish Guitar Evenings - El Paraigua - Guest Music


Guest Music [Contacte]
Promotora musical – Difusió musical – Programació musical Música en viu Barcelona- Música en directe Barcelona – Promotora musical Barcelona – Difusió musical Barcelona – Programació musical Barcelona