Música en viu: The Romanticos a El Paraigua

Música en viu: The Romanticos a El Paraigua

Música en viu:
The Romanticos a El Paraigua.
Concert de blues, swing, funk, rhythm&blues.
Divendres 20 d’abril de 2018 – 23:45h.
El Paraigua. Carrer del Pas de l’Ensenyança, 2, 08002 Barcelona.

“El blues és només això, Blues. És passió, ànima, energia i emoció, va contestar pacientment mentre esgotava el cigarret i mirava de reüll a aquell tipus blanc que intentava esbrinar el significat de la paraula … ”

The Romantics és el projecte liderat pel guitarrista i cantant Iker Piris. Al projecte se sumen Riky Àvila (Madrid) al baix, i Adrián Carrera (Madrid), com a bateria. El trio mostra la seva marca personal a través de composicions pròpies carregades de swing i sons d’arrel com el blues de Chicago, amb pinzellades de funk i un genuí rhythm & blues de fons. Han compartit escenari amb artistes com Greg Izor, Chris Ruest, Melvin Davis, Tonky de la Penya, The Velvelettes, Kim Weston, Victor Puertas, Sheilah Cuffy, entre d’altres. Hi han participat al Festival de Blues de Lleida, Les Rendez-Vous De L’Erdre a Nantes, Hondarribia, Pont Genil, Festival de Blues de O Barco, Festival Jazz / Blues de L’Hospitallet, Festival de Blues de Burlada, entre d’altres . El 2012 editen el seu primer àlbum, “My time”. Al novembre de 2014 editen el seu segon treball d’estudi, “Do it yourself” gravat completament en directe. Al juny de 2017 editen el seu treball més personal, “Good Vibrations”, compost íntegrament de composicions originals.

The Romanticos:
Iker Piris: veu i guitarra
Riky Ávila: baix
Adrián Carrera: bateria

The Románticos - El Paraigua - Guest Music


Guest Music [Contacte]
Promotora musical – Difusió musical – Programació musical Música en viu Barcelona- Música en directe Barcelona – Promotora musical Barcelona – Difusió musical Barcelona – Programació musical Barcelona