Música en viu: Wax & Boogie a El Paraigua

Música en viu: Wax & Boogie a El Paraigua

Música en viu:
Wax & Boogie als Soterranis del Paraigua.
Concert de blues, rhythm & blues, boogie woogie, swing.
Dissabte 17 de febrer de 2018. Hora: 23:45.
El Paraigua. Carrer del Pas de l’Ensenyança, 2, 08002 Barcelona

Els Wax & Boogie s’apoderen del boogie woogie dels 30, el swing dels 40, i el rythm and blues dels 50. Al capdavant, la veu de Ster Wax, amb Lavern Baker, Ruth Brown o Big Maybelle, com les seves grans influències. Al piano David “Boogie” Giorcelli, un dels més importants exponent del boogie piano a Europa, I a la la bateria, la destresa de Reginald Vilardell, reconegut i respectat en l’escena del blues nacional i internacional. Tota una combinació explosiva.

El grup centra el seu repertori en el Blues i Boogie Woogie més primitiu. El piano de Giorcelli, es recrea en els vells Barrelhouses i Honky Tonks de New Orleans, mentre Vilardell matisa el vell caminar d’un tren sobre les seves baquetes. A això se li afegeix l’elèctrica, sensual i potent veu de Ster Wax, creant un clímax de Blues a cada concert.

Wax & Boogie - El Paraigua - Guest Music


Guest Music [Contacte]
Promotora musical – Difusió musical – Programació musical Música en viu Barcelona- Música en directe Barcelona – Promotora musical Barcelona – Difusió musical Barcelona – Programació musical Barcelona