Música en viu: Wax & Boogie a El Paraigua

Música en viu: Wax & Boogie a El Paraigua

Música en viu:
Wax & Boogie als Soterranis de El Paraigua.
Concert de blues, rhythm & blues, boogie woogie, swing.

Dissabte 11 d’agost de 2018 – 23:45h.
El Paraigua. Carrer del Pas de l’Ensenyança, 2, 08002 Barcelona

En aquests últims anys Wax & Boogie s’ha convertit en un dels millors i més valorats formats del panorama del Blues, del Rhythm & Blues i del Boogie Woogie. Shuffles, rock ‘n’ roll, swing o jumps formen part dels seus concerts, sense oblidar els intensos i càlids “Slow down”. En ells podem apreciar la força i el feeling que tant David al piano, Ster a la veu, com la resta de músics que els acompanya, imprimeixen a aquesta modalitat del Blues que els negres del “South Side” desenvolupar a Chicago fa unes dècades.

D’altra banda, les influències de Kansas City, el blues texà i el R & B dels anys 50 són presents en el seu ampli repertori que al mateix temps es fa ressò de les ombres de Pete Johnson, Albert Ammons, Otis Spann, Esther Phillips, Big Maybelle, Big Joe Turner, Johnny Otis, Amos Milburn, Wynona Carr entre altres grans de 40 i 50. Efectivament, els Wax & Boogie s’apoderen del boogie woogie dels 30, el swing dels 40, i el rythm and blues dels 50 en una combinació altament explosiva.

Wax & Boogie:
David Giorcelli – Piano
Ster Wax – Veu
Reginald Vilardell – Bateria

Wax & Boogie - El Paraigua - Guest Music


Guest Music [Contacte]
Promotora musical – Difusió musical – Programació musical Música en viu Barcelona- Música en directe Barcelona – Promotora musical Barcelona – Difusió musical Barcelona – Programació musical Barcelona