Programació musical personalitzada

Programació musical personalitzada

Dins de l’àmbit de la promoció i difusió musical, per a Guest Music mereixen una especial atenció aquelles persones i entitats que porten a terme l’organització i producció d’esdeveniments musicals. En aquest sentit estudiem els seus projectes i demandes per adequar-nos a les seves necessitats i interessos. La nostra finalitat és acompanyar-los en la consecució dels seus objectius. Estem convençuts que aquest treball en equip juntament amb la nostra selecció d’artistes, músics i grups suposaran la millor opció i la clau en l’èxit de la seva proposta musical.

Cada local amb música en viu i concerts necessita la seva oferta musical personalitzada i especialment programada en funció de la seva identitat, els seus propòsits i les seves característiques. La nostra feina consisteix en analitzar-les i dissenyar una proposta -ja sigui de jazz, blues, pop, rock, clàssica, dansa…- coherent i atractiva als seus interessos.

Considerem que el nostre principal actiu és el llarg llistat d’artistes i formacions que col·laboren amb nosaltres, alguns de forma permanent, altres puntualment o fins i tot formacions creades específicament per donar resposta a una determinada demanda musical.

Grups i músics, alguns molt consolidats i amb una trajectòria molt reconeguda, i d’altres encara emergents, però tots amb una formació i qualitat musical contrastada. En definitiva, una amplia oferta que ens permet poder oferir alternatives i una adequada programació musical davant de qualsevol projecte, pressupost i circumstància.