Clàssica, Lírica, Sarsuela…

Promoció, programació, difusió musical… Artistes, músics, grups… Blues, jazz, pop, rock, soul, clàssica, dansa… Concerts, esdeveniments, música en viu, tallers… [Més]


4xDo

4xDo Quartet de violes - Guest Music

4xDo ens presenta el seu projecte “Viola Voilà”, emmarcat dins d’un repertori purament romàntic perquè el públic pugui redescobrir la música de cambra des d’una nova perspectiva física i sonora. Josep Bracero, Albert Romero, Laia Martí i Maria Juan són violistes professionals que treballen en diferents formacions orquestrals i de cambra de gran prestigi. Els quatre s’uneixen amb la il·lusió d’oferir un gran homenatge a la viola.

 


Anton Serra

Anton Serra - Guest Music

Anton Serra compta amb més de 700 concerts a Espanya, França, Bèlgica, Itàlia, Suïssa, Alemanya, Israel, Rússia, República Txeca i Finlàndia. Ha tocat amb destacats solistes internacionals (Maxence Larrieu, Igor Frolov, Alberto Lysy, etc), i ha estat acompanyat per una gran diversitat d’orquestres destacades en el panorama internacional.

 


Carlota Ruiz

Carlota Ruiz - Guest Music

Carlota Ruiz ha actuat a Espanya, Itàlia i Noruega i és convidada amb regularitat en diversos Festivals Internacionals de Música (Pianello Val Tidone, Festival Grieg Oslo … etc.). Ha enregistrat per al segell “La Mà de Guido” obres de J.S.Bach, F.Liszt i S. Rakhmàninov. Ha col·laborat per a TVE, Catalunya Ràdio, Ràdio Nacional.

 


Eudaimonia Ensemble

Eudaimonia Ensemble -Guest Music

Eudaimonia Ensemble és un trio cambrístic amb una proposta musical especial i original: concerts en format menú, obres plàstiques, peces gastronómica i referents filosòfics

 


Oberon Trio

Oberon Trio - Guest Music

Piano, flauta i trompa. Repertori selecte per redescobrir la música de cambra amb unes pecularietats tímbriques úniques.

 


Companyia Lírica

Companyia Lírica - Guest Music

Produccions líriques –òpera i sarsuela- com a fruït de la passió i el treball conjunt de la Companyia de Sarsuela Ciutat de Barcelona, l’Orquestra Aula Lírica i el Cor de Sant Andreu.

 


Guest Music [Contacte]
Promotora musical – Difusió musical – Programació musical