Tallers: Participar de la música

Tallers: Participar de la música

Tallers i Espectacles familiars.

La música, contribueix de manera important al desenvolupament de la personalitat, ja que provoca un enriquiment estètic i afavoreix l’optimisme i benestar personal.  El  treball musical enforteix el sentit del treball cooperatiu, el respecte de si mateix i dels altres, la tolerància, la solidaritat i estar més obert a la crítica i igualment aporta maduresa per aprenentatges futurs. Participar de la música influeix en l’autoestima afectiva permetent actuar amb seguretat, ser més alegre, independent, acceptar desafiaments, reconèixer el valor personal i ser més tolerant davant les pròpies limitacions.

Des de Guest Músic oferin tallers i espectacles familiars participatius -“Prohibit no Tocar”, “Contes de Colors”, “Danses i percussions”, “Quixoteràpia”…–  per què estem convençuts que la música és un art, una ciència i una tècnica, i pel que fa a la seva pràctica i execució afavoreix un desenvolupament personal integral i  complet.

Cadascun dels tallers que es proposen estan basats en gaudir de la música a través de l’experimentació, la pràctica, la creativitat i el treball en grup. Es fomenta perdre la por a provar,  a improvisar i a aprendre, de manera que cada persona, al seu ritme, pugui desenvolupar les seves capacitats i habilitats. El seu objectiu és permetre viure la música des de dintre a tots, i sobre tot els més petits, amb un aprenentatge lúdic i socialitzador que afavoreixi la creativitat i l’expressió de les emocions.